Shimano Baitrunner DL FA 2500 (BTRDL2500FA) Риболовна макара

Shimano Baitrunner DL FA 2500 (BTRDL2500FA) Риболовна макара

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (15.01.2017): 168,00 лв

Още интересни продукти

Описание
Серията макари Baitrunner DL FA с преден аванс (размери 2500 и 4000) са базирани на уникална технологична платформа, с която Shimano се справя с тежката задача да се произведе надежден, високотехнологичен и малък байтрънер. Въпреки малките си размери, макарите притежават високи характеристики, мощност и здравина. Корпусът и роторът са изработени от здрав графит XT-7, което позволява съществено да се снижи теглото на макарите. 3 стоманени лагера с антикорозионно покритие придават на макарата плавния ход, характерен за елитните модели. Те са разположени по концепцията FLOATING SHAFT II, която е насочена към максимално снижаване на триенето в тези точки, където то може да стане причина за счупване. Минималните допуски, идеалната полировка, високата здравина и мощност правят Baitrunner ST дълговечни изделия, които щ ви позволят да се справите с едрата риба. Системата DYNA-BALANCE обезпечава доброто балансиране на ротора, което предопределя отсъствието на всевъзможни вибрации. Благодарение на система за полагане на влакното VARISPEED и системата за изравняването му - POWER ROLLER замятането с макарите Baitrunner ST се получава по-точно и на по-голяма дистанция.
Макарите се изпълняват във вариант с преден (FA) и заден аванс (RA). Каква ще изберете - решавате вие. И в двата случая авансът работи много меко и ще ви позволи ефективно да се борите с едра риба. Системата Baitrunner работи като швейцарски часовник. Макарите от серията Shimano Baitrunner DL FA са забележителни изделия, които ще станат ваш надежден помощник в шаранджийския и фидер риболов. Технологичн и характеристики
  • олекотен графитен корпус и ротор XT-7
  • увеличена ролка на бигела
  • система за блокировка на обратния ход от второ поколение
  • мощен, плавен и идеален преден аванс
  • вътрешна авансова система
BAITRUNNER LEVEL - огромно постижение в риболова на големи риби, превърнало се в стандарт най-вече за шаранджийските макари. Baitrunner - това е ос, разположен в задната части на макарата, позволяващ макарата да бъде настроена по такъв начин, че влакното да се изнизва свободно, но контролируемо. FLOATING SHAFT II (плаваща ос) - специфично разположение на лагерите, водещо до плавна, "плаваща" работа на механизма. VARISPEED – система за мигновен аванс, която ще ви позволи да отрегулирате аванса до положение от само няколко оборота на винта. Уверете се, че не сте превишили усилието на аванса при регулировката, тъй като това може да доведе до късане на влакното. РOWER ROLLER - един иглен лагер "Shimano" може да замени три или четири обикновени лагера "Shimano", което, съответно, повишава ефективността и дългия живот на ротора.
SUPER STOPPER II - благодарение на системата Super Stopper II – при установен режим на блокировка на обратното движения, свободното движение на дръжката е изключено. Арт. кодХарактеристикиBTRDL2 500FA Размер Лагери Пред. число Капаци Продукт известен още и като Baitrunner DL FA 2500 BTRDL 2500 FA, BaitrunnerDLFA2500BTRDL2500FA
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^