Shimano Baitrunner ST 2500 FA Риболовна макара

Shimano Baitrunner ST 2500 FA Риболовна макара

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (15.01.2017): 123,00 лв

Още интересни продукти

Описание
Baitrunner ST представляват серия малки макари (размери 2500 и 4000). За направата им Shimano създават превъзходна технологична платформа, справяйки се с тежката задача по създаването на надежден, високотехнологичен и малък байтрънер. Baitrunner ST е родната сестра на серията DL. Макарите от новата серия са по-достъпни по цена, съхранявайки красивия дизайн и високото качество. Вместо 3 лагера, в тези модели е поставен 1 лагер и един ролков. Качеството на изпълнение на всички детайли заслужава висока похвала. Минималните допуски, идеалната полировка, високата здравина и мощност правят Baitrunner ST дълговечни изделия, които щ ви позволят да се справите с едрата риба. Системата DYNA-BALANCE обезпечава доброто балансиране на ротора, което предопределя отсъствието на всевъзможни вибрации. Благодарение на система за полагане на влакното VARISPEED и системата за изравняването му - POWER ROLLER замятането с макарите Baitrunner ST се получава по. точно и на по-голяма дистанция.
Макарите се изпълняват във вариант с преден (FA) и заден аванс (RA). Каква ще изберете - решавате вие. И в двата случая авансът работи много меко и ще ви позволи ефективно да се борите с едра риба. Макарите ще бъдат по вкуса на тези, които обичат да ловят на фидер и с шаранджийски такъми, но не могат или не искат да си позволят покупката на скъпоструващо оборудване.
Защо да избирате имитации, когато Shimano, истинският производител на Baitrunner, предлага такова качество на толкова атрактивни цени? Технологични характеристики
  • 1 антикорозионен екраниран лагер;
  • 1 иглен лагер;
  • корпус и ротор XT-7
  • увеличена ролка на бигела
  • система за блокировка на обратния ход от второ поколение
  • вътрешна авансова система
  • мощен, плавен и идеален преден аванс
BAITRUNNER LEVEL - огромно постижение в риболова на големи риби, превърнало се в стандарт най-вече за шаранджийските макари. Baitrunner - това е ост, разположен в задната части на макарата, позволяващ макарата да бъде настроена по такъв начин, че влакното да се изнизва свободно, но контролируемо. VARISPEED – система за мигновен аванс, която ще ви позволи да отрегулирате аванса до положение от само няколко оборота на винта. Уверете се, че не сте превишили усилието на аванса при регулировката, тъй като това може да доведе до късане на влакното.
DYNA-BALANCE – намалява вибрацията и позволява извършване на плавна работа на целия механизъм на макарата. РOWER ROLLER - един иглен лагер "Shimano" може да замени три или четири обикновени лагера "Shimano", което, съответно, повишава ефективността и дългия живот на ротора. Арт. кодХарактеристикиBTRST2 500FA Размер Лагери Пред. число Капаци Продукт известен още и като BaitrunnerST2500FA
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^