Shimano Technium 2500 FC Риболовна макара

Shimano Technium 2500 FC Риболовна макара

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (15.01.2017): 273,00 лв

Още интересни продукти

Описание
Един поглед върху Technium FC стига, за да разберете, че тези макари са за сериозни риболовци, които очакват точно определи качества от една макара при риболов. За серията Technium FC може да се каже само едно - цената напълно оправдава качествата им. Тези макари са от средния ценови клас и предлагат широк сепктър от технически характеристики. Водонепроницаемият, микрорегулируем преден аванс прави малкя модел Technium 1000FC подходящ за риболов на неголеми риби, докато големия и мощен модел 4000FC е с повишено предавателно число 4.8:1 и е подхдящ за ексремален риболов. Трите A-RB лагери са покрити с антикорозионно покритие и са защитени от влиянието на влагата. Разположението им на основните възли сопосбства за удължаване живота на макарата, така че при грамотно отношение тези макари ще ви служат дълги години. Системата DYNA-BALANCE снижава вибрациите, които възникват при риболов, кето повишава чунствителността и точната работа на механизма. Овации заслужава и работата с влакното - системата POWER ROLLER решава разпорстранения проблем с оплитането на влакното при изнизване, което води и до значително увеличаване на дистанцията на замятане.
  • отверстие за смазване и лесна поддръжка на мханизма
  • корпус XT7
  • единична алуминиева дръжка
  • + 1 допълнителна студено кована алуминиева шпула
Технологични харктеристики < /p> EASY MAINTENANCE - тази функция позволява непосредствено да се смазват вътрешните работни детайли на макарата, без да се налага тя да бъде разглобявана.
Малкото отверстие за смазка присъства на корпусите на макарите с SR-система и S-система и позволява смазването на вътрешния механизъм. AERO WRAP II - Близките паралелни намотки в комбинация с дву-скоростното колебание на шпулата (безкраен винт) гарантират по-точни и далечни замятания.
2-SPEED OSCILLATION – най-новата система за двускоростна намотка на влакното на шпулата. При въртенето на ротора възвратно-постъпател Продукт известен още и като Technium2500FC
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^