Shimano Twin Power CI4 4000S FA Риболовна макара

Shimano Twin Power CI4 4000S FA Риболовна макара

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (15.01.2017): 1 249,00 лв

Още интересни продукти

Описание
Черни и красиви, Twinpower CI4 FA са въплъщение на изяществото и най-новите разработки в областта на производството на риболовни такъми. Двата модела Twin Power Ci4 2500FA и Twin Power Ci4 4000SFA са изработени по новата технология Ci4.
Макарите са снабдени с 8 защитени лагера AR-B и две анодирани студеноковани алуминиеви шпули. Целият механизъм е с повишена влагоустойчивост. Корпусът и роторът са изработени от по-здрав карбон CI4 (CARBON INTERFUSION 4). Макарата притежава прекрасни балистични свойства. Шпулата е изработена по концепцията AR-C spool и в съчетание с качественото полагане на влакното позволява извършването на максимално точни и супер далечни замятания.
  • Изключително качествени студено ковани алуминиеви предавки
  • Авансова система RIGGID SUPPORT DRAG
  • Двойно ковани студено галванизирани алуминиеви шпули с вместимост 160 м и 140 м за 0,25мм
  • 1 допълнителна алуминиева анодирана шпула
  • модел 4000S e е с плитка шпула
Това е изборът на истинските професионалисти, на тези, които ценят надеждността и функционалността. Обозначение на код:
SFA = Версия с плитка шпула
Обърнете внимание: Версиите "SFA" при малки габарити на макарата имат в комплекта шпула с голяма вместимост.
Технологи чни характеристики SUPER STOPPER II – благодарение на системата Super Stopper II – при установен режим на блокировка на обратното движения, свободното движение на дръжката е изключено. Практическите преимущества на този безотказно работещ лагер включват спиране на индикатора на кълване с малък ход на превъртане, с което се обезпечава по-бързо засичане. POWER ROLLER - специалната конструкция, която значително намалява заплитането на влакното по време изнизването му. FLOATING SHAFT II (плаваща ос)- специфично разположение на лагерите, водещо до плавна, "плаваща" работа на механизма. AERO WRAP II – система, която още повече намалява вътрешното триене. Близките паралелни намотки в комбинация с дву-скоростното колебание на шпулата (безкраен винт) гарантират по-точни и далечни замятания. A-RB лагери – плавни и неръждаеми. Лагерите A-RB в макарите на Shimano са изработени по последните производствени технологии. Тайната на продължителната работа на лагерите е в това, че са направени така, че да предотвратят всяка възможност за поява на ръжда, корозия или окисление, всичко, което може да доведе до съкращаване срока им на годност. Такива лагери се използват само в макари от най-високо качество.
S-ARB - оригинална висока устойчивост към корозия, екранирани лагери A-RB - с подобрена защита от попадане на пясък, сол и прах. CI4 - корпуса и ротора на макарата са изработени от нов и по-лек и в същото време по-здрав карбон CI4 (CARBON INTERFUSION 4). AR-C spool – нов патентован дизайн на шпулата с с V-образен ръб. Това означава, че влакното се полага на по-малки намотки, което води до по-далечно и по-точно замятане. AR-C заедно с патентованото секретно покритие, също така съществено минимизира риска от образуване на дефекти по монофилното или плетено влакно. DYNA-BALANCE – намалява вибрацията и позволява извършване на плавна работа на целия механизъм на макарата. Изключително качествени студено ковани алуминиеви предавкиАвансова система RIGGID SUPPORT DRAGДвойно ковани студено галванизирани алуминиеви шпули с вместимост 160 м и 140 м за 0,25ммАрт. кодХарактеристикиTPCI44 000SFA Размер Лагери Пред . число Капаци Продукт известен още и като Twin Power CI 4 4000 S FA, TwinPowerCI44000SFA
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^