Shimano Ultegra XT-C 5500 (ULT5500XTC) Риболовна макара

Shimano Ultegra XT-C 5500 (ULT5500XTC) Риболовна макара

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (15.01.2017): 469,50 лв

Още интересни продукти

Описание
Ново предложение за 2013 година от Shimano - Ultegra XT-C. Компактна big pit макара оборудвана с X-ship система, която допълнително допринася за мощта и плавното движение на макарата по време на употреба. Нареждането на влканото също се извършва по най-добрия начин с помощта на Aerowrap II плюс 2-степенна система за навиване с бавно колебание на шпулата. Макара, която е подходяща за фидер, тролинг и други видове риболов. Отличителни характеристики: Макара с компактно тяло и висока линия на изтегляне;
Baitrunner Spool II система за ненадмината свобода при работа;
X-ship система за допълнителна гладкост и мощ Aero Wrap ІІ - Повишавайки ефективността на вътрешното трение, Shimano приближава процеса на намотаване на влакното до съвършенството. Близките паралелни намотки в комбинация с дву-скоростното колебание на шпулата (безкрен винт) гарантират по-точни и далечни замятания. Всяка намотка влакно се реди плътно и успоредно до предходната, като по този начин се подрежда равномерно върху шпулата.
X-Ship - система осигуряваща перфектна и гладка работа на макарата, дори и при тежки условия и натоварвания.
Super Stoper ІІ - надеждна и безотказна система за пълно блокиране задния ход на макарата. Един единствен ролков лагер на Shimano притежава ефективност, равняваща се на 3 или 4 A-RB - оригинални високоустойчиви на корозия съчмени лагери с допълнителна защита срещу проникване на пясък, сол или прах.
EASY MAINTENANCE - тази функция позволява непосредствено да се смазват вътрешните работни детайли на макарата, без да се налага тя да бъде разглобявана. Малкото отверстие за смазка присъства на корпусите на макарите с SR-система и S-система и позволява смазването на вътрешния механизъм.
AR-C SPOOL - нов патентован дизайн на шпулата с с V-образен ръб. Това означава, че влакното се полага на по-малки намотки, което води до по-далечно и по-точно замятане. AR-C заедно с патентованото секретно покритие, също така съществено минимизира риска от образуване на дефекти по монофилното или плетено влакно. Арт. кодХарактеристикиULT550 0XTC Лагери Пред. число Капаци Продукт известен още и като Ultegra XT C 5500 ULT 5500 XTC, UltegraXTC5500ULT5500XTC, Ultegra XT C 5500 (ULT5500XTC), UltegraXT-C5500ULT5500XTC, Ultegra XT-C 5500 (ULT5500 XTC)

Галерия

Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^